понедельник, 7 ноября 2016 г.

Інформаційні системи - Інновації, технології, безпека


1 — 3 листопада 2016 в конференц-залі Конгресно-виставкового центру «Парковий», відбувся наймаштабніший захід року — Міжнародний банківських Форум "Інформаційні системи. Інновації, технології, безпека". У Форумі приймали участь представники банків, Регулятора та інших державних органів, а також провідні міжнародні та українські ІТ-компанії: розробники, постачальники та інтегратори відповідних технологій, учасники платіжного ринку. 

Під час роботи Форуму розглядалися питання впровадження інновацій в банківській сфери України та були запропоновані технологічні та інфраструктурні рішення в сфері ІТ, ІТ-безпеки та платіжних систем.

Компанія COMPAREX вже не вперше виступає Золотим Партнером Форуму. Адже компанія COMPAREX є глобальним партнером всесвітньо відомих вендорів в області ІТ-послуг, що спеціалізується на постачанні програмного забезпечення, надає послуги в області управління ліцензіями і технічному консалтингу в країнах Європи, Азії, Африки і Америки. Компанія володіє найвищими партнерськими статусами від провідних світових виробників ПЗ і комп’ютерної техніки і пропонує своїм клієнтам продукцію більш ніж 3000 всесвітньо відомих вендорів, а також надає професійні послуги в області ІТ-сервісів.

Зі своєю доповіддю "Ефективне управління ліцензіями - технологія SAM" на Форумі виступив Вадим Попов - керівник департаменту консалтингу компанії COMPAREX. Адже багаторічний успішний досвід роботи в галузі ІТ, співпраця з кращими постачальниками, дотримання всіх фінансових і законодавчо-правових норм і індивідуальний підхід до кожного клієнта допомогли компанії COMPAREX стати провідним постачальником послуг в сфері поставок ліцензійного ПЗ. Тож не дивно, що виступ пройшов у форматі діалогу.

Підсумовуючи результат роботи Форуму, можна сміливо казати, що розвиток IT-галузі в банківській сфері України має величезний потенціал, і Міжнародний Форум «Інформаційні системи. Інноваціії, технології, безпека» поєднав інноваційно мислячих професіоналів, готових ділитися власними ідеями та рішеннями, а також спонукав до важливих дискусій, направлених на розвиток фінансової системи країни.

#COMPAREX